mandag 19. august 2013

onsdag 14. august 2013

På besøk hos veterinæren


 


Egentlig ikke så verst å være på tur denne gangen! Møtte ei lita jente og pappaen hennes som sa at jeg var en vakker katt! Det samme sa de hos dyrlegen. Deilig å få komplimenter av og til for en gammel dame som meg.




Hjemme!




Jeg har vært litt pjuskete den siste uka, har spist lite, falt utfor verandaen tre meter ned, endte i buskene med pelsen revet av på den høyre forpoten, sovet mye, bare kost med matmor og matfar, ikke veket en tomme fra deres side. Savna dem veldig de tre dagene de var borte.
I allefall matmor tok meg med til dyrlegen i dag. Med buret plassert på en gammel barnevogn spaserte vi gjennom byen. Vanligvis kjører vi, men dette var mye mer interessant. så mye å se på!

Vel framme fant ikke dyrlegen noen feil på meg. Det ble tatt blodprøve og urinprøve som vi venter resultatet på. Håper alt er  i orden. Jeg er kanskje bare litt sliten. Alderen begynner å merkes! Ikke like sprek som før...
Jeg fikk gå den siste biten hjem.




Alle prøver supre.... jeg kan leve mange år til....

lørdag 3. august 2013

I´m climbing




Usually Sia jumps from the branch of a pine tree, but sometimes she strays herself up in Hydrangea anomala ssp. petiolaris that winds in the lattice. It´s hard to find the right way in the "jungle"!




At last she sees an opportunity....